Post by payfabvaventie on Mar 8, 2022 5:29:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo zlato ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Ukrep | September 2021
Najboljši
To je zelo preprosta igra, vendar zelo enostavno pritegne vašo pozornost. Grafika je zadovoljiva in ko je združena z zvočnim posnetkom, se zdi kot arkadna igra.
Med Modeli Ki Revell
Igra je bila prijetna in zabavna. Vendar pa me nenehne reklame in dejstvo, da zaradi tega gledam oglas, ne glede na to, ali odprem skrinjo ali ne, zelo frustrirajo. Morda bi razmislil o plačilu za to, vendar je 8 $ na teden preveč, to je približno 32 $ na mesec, to je več kot Netflix in hulu skupaj, jaz pa nimam niti enega. Denarja lačni ljudje nas goljufajo.
Kul dizajn, retro, vendar preverite, ponuja vam možnost, da oživite z oglasom, če pa se odločite, da ga ne želite, vas vseeno prisili, da si ga ogledate. Takojšnje brisanje za razvijalce, ki igrajo na ta način.
툼 오브 더 마스크(Tomb of the Mask) 액션 tze
To je zelo lepa in zelo zabavna igra, vendar potrebuje veliko časa, da pridobi energijo, vendar je še vedno zelo zabavna igra
Zelo lepa igra, vendar me zaradi tega nekaj časa boli glava
Neumno
Odlična igra in vse to, a ko potegnem, se ne premaknem in umrem. Sili me, da uporabim svoj ščit za ponovno premikanje. To je res nadležno in povzroča, da izgubljam življenja in uporabljam vse svoje ščite, prosim, popravite to.
Tomb of the Mask Action habg
Igra je dokaj zabavna, vendar je 6,99 za neomejeno igranje (plus nekaj dodatkov) nekako neumno. Poleg tega se oglasi prikazujejo med igranjem na dnu in oglas po vsaki smrti ali dokončanju ravni. To je nekoliko neprijetno.
Spomnim se, da sem igral to, igral sem približno vsak dan pred nekaj leti, dobri spomini, ne spomnim se, da je bilo toliko oglasov, zdi se, da nas molzete za oglase, vendar morda preprosto nisem prepoznal thsm nazaj kot
Ta igra je grozna, hoče samo denar, imel sem dobro izkušnjo, vendar so mi dali le oglase v zameno, tako kot večina mobilnih iger, obstajajo elementi, ki temeljijo na oglasih, ki jih lahko dobite z gledanjem oglasa, vendar vas je ta igra skoraj prisilila k gledanju njim. Tudi če ste v meniju in je tam in kliknete "naslednja raven", gledate oglas in ne prejmete nič v zameno. Da ne omenjam, kako dolgočasna in razdeljena je igra. Je prelahko ali pretežko, a če sem iskren, je to edini DOBAR del tega! Ne predlagaj
Gostje hotela imajo možnost, da uživajo v ogledovanju zanimivih mestnih atrakcij: Geumgwanchong Tomb, Daerungwon, Cheonmachong Tomb. Sugar Hotel nudi gostom
... Gold , Revlon Mask , Badminton , Dogodk , Apple Iphone , Akcijske , Kip Emonc ... Ps4 Controller , Tomb , Točka , Slovenske , Philips , Candy Podaljšana
Ta igra je zelo zabavna! Edina igra, kjer me oglasi niso jezili in je pravzaprav zelo zabavna. Sovražim nepotrebno količino oglasov, a to je moja edina pritožba.
Preveč oglasov
Sem na odru 200
Shadow Fight 2 Veiksmas qfyk
Všeč mi je, kako lahko ugotovimo uganke v igri in kako se iz nje izognemo tako kot iz sobe pobega.
Tomb of the Mask कार्रवाई jyol
Igra z velikim potencialom, vendar uničena zaradi oglasov in pohlepa. Igra je odlična, razen žoge in kač, vendar so oglasi po prekinitvi, zagon ravni, za oživitev. Poleg tega zaradi energetskega sistema želim samo vreči telefon. Mogoče bi bila ta igra vsaj malo boljša, če bi znali pravilno monetizirati 🙄
Najboljša igra, ki sem jo kdaj igral
Ko se oglas spremeni ali sovražnik naloži, zaostaja in vlečenje ni obdelano, kar je najbolj moteča stvar na trdih nivojih.
Res je fajn igrat to igrico
Nobena igra, ki temelji na nivojih, ne bi smela imeti energetskega sistema.
Dobra igra, toda razlog, zakaj sem jo ocenil z 1 zvezdico, je zaradi OGLAŠEV, POSKUŠAL SEM PREMAGATI RAVNO IN NA KONCU SE POKAZALO OGLASI IN NISEM MOGEL NAREDITI NIČ, LE ZNOVA ZAGON ALI ZANEHATI RAVNO!😠👿👿😠👿😠👿👿😠👿😠👿 😠👿😠👿😠😠😠
Obstaja samo 1 problem in ta 1 problem mi zadostuje, da zmanjšam 2 zvezdici. Oglasi obstajajo sredi igre, ja, SREDI igre, na dnu zaslona, veste, kaj to pomeni? To pomeni, da bo igra LAG, ko poskuša naložiti naslednjo igro, ko poskušate dokončati svojo raven
10/10. Ta igra mi je tako všeč, da je komaj kaj oglasov in dejansko postane težko! Čeprav si morate za nadaljevanje ogledati nekaj oglasov, je vse skupaj še vedno res dobra igra. Ta igra je zagotovo moja najljubša mobilna igra!
Inovativne izobraževalne rešitve - mozaWeb
Oglasi so pogosti in neverjetno neprijetni.
Klemen Sajovic (@klemensajovic) / Twitter
Zabavno je, a včasih moraš na igranje počakati 18 minut
ZAKAJ JE NI PRIMERNA ZA OTROKE