Post by payfabvaventie on Mar 8, 2022 5:23:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej klawiszy hack ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Już pierwsze zadanie ma usterkę. Zabieram go na parking, aby zakończyć podróż, ale podróż się nie kończy, mimo że mój autobus jest dobrze zaparkowany w obrębie zielonych linii. I nie możesz iść dalej w grze bez wykonania jednego zadania.
Więc śmieci, jechałem na zielonym świetle, a potem IT powiedział, że prowadziłem czerwone światło, to jest tak śmieci i głupie?
Multiplayer płatny
napraw grę, pasażerowie nie wyjdą, nawet jeśli autobus jest idealnie zaparkowany na zielonej linii
Na początku początku ramią n obsługe samochody są razem są razem z zagranicami, weź ja tylko 2 razy zagrałem i od razu polecam.
Uprzejmie prosimy o wdrożenie poniższych: 1) Jeśli dodano tryb ruchu (niski, średni wysoki) bardzo interesujący w prowadzeniu. 2) Odbiór pasażera na poboczu drogi.
Bezużyteczna aplikacja. Reklamy psują system operacyjny, brytyjscy kierowcy muszą jeździć po złej stronie drogi! Co się z wami dzieje? Wydaje się, że to zwykła niekompetencja devoperów.
Lubię tę grę. Bardzo dobrze tak trzymaj.
Nowy najtańszy autobus kosztuje 60 tys. za zarabiane 1,5 tys. za 20 minut. Nie opłaca się grać
Błędy parkowania Problemy na pierwszym poziomie, w których grałem tak wiele razy, nadal błąd parkowania pls rozwiąż mój problem!
Ta gra ma wiele usterek, z których jedna to usterka parkingowa. myślę, że firma powinna uczyć się od innych. Firma zajmująca się tworzeniem gier
Dane nie są zapisane poprawnie, kupiłem autobus, później jak zaloguję się na to samo konto, autobusu już nie ma
Dnie.
Bardzo świetna gra i wszystko jest realistyczne, ale na pewno nie 5 gwiazdek. Nie zdziw się, gdy pierwsza usterka, która się wydarzy, to 28 dolarów grzywny za czerwone światła. ŻADNEGO żółtego światła, więc możesz wiedzieć, kiedy zatrzymać się przynajmniej??? (PUNKT GŁÓWNY) A usterka idealnego parkowania jest zdecydowanie bardzo zła. Pierwszą misję wykonałem 100 razy i za każdym razem tak się nie stanie. Pozwól ci iść dalej. PROSZĘ O NAPRAWIENIE IDEALNEGO PARKOWANIA. Ta gra byłaby NAJLEPSZĄ GRĘ KIEDYKOLWIEK, gdyby to zostało naprawione. Proszę rozważyć😅
Mega fajna gierka POLECAM
Bardzo fajna gra, tylko nie wiem jak mieć nową trasę
Uwielbiam symulator autobusu Ulmate, ponieważ autobus jest za daleko Autobus transportowy Wyglądam jak prawdziwy!!! Kocham tę grę!!! Ten autobus to światy transportu miejskiego Gry Zuuks Kocham Zuuks Gams Jesteśmy właśnie tutaj Kocham autobus Jak się stało Truck Simulator Ulmate Is That
Mój problem w tej grze jest taki, że gdy już przebyłem całą całą trasę, której mogę zaparkować do nie bo nawet gdy dojadę na wyznaczonym terenie na terenie na miejsce, jak w przypadku mi nie zaliczam, że dojechałem. Trochę to nie fajne bo na marne jadę a ci ludzie zawsze są nieszęśliwi.
fajna
Gra fajna ale nie istnieje jak bardzo włączyć multimedia i wszystkie auta się wpychają w tor jazdy i ostatni minus wszystkie auta hamują nagle i pasażerowie marudzą
Bus Simulator : Ultimate Simulation dnnh
Fajna gra :-) ☺. Tylko szkoda że nie Po Polsku to co chcą ludzie cała reszta nie jest po Polsku
Onibus Simulator : Ultimate Simulação ocn
Flip Skater ورزشی fjt
Bus Simulator : Ultimate Симулационни yrnn
Po zaparkowaniu zdaję sobie sprawę, że park się nie liczy, więc robię to ponownie. Ale nadal nie uważa tego za idealne. Myślę, że musisz rozwiązać ten problem, ponieważ inni mówią to samo.
Fajne!
Pomysł na grę jest dobry, potencjał nie wykorzystany. Gra bardzo szybko się nudzi, ponieważ cały czas jeździmy nudnymi trasami i nic innego nie mamy zrobić roboty.
Avtobus Simulator : Ultimate Simulyasiya ussl
Nie wiem jak się jedźi autokarem
Ok aplikacja ale mało miast tylko 2 dosyć mało autobusuw ruch nie jest dopracowany na 100%. Nie miżna wyszła dała przez 2 gwiazdki ale 1 miesiąc tamu wyszła aktualizacja
W tej grze jest usterka lub błąd, kiedy ukończę podróż i dostanę się do parkowania, powie park poprawnie, gdy jest idealnie zaparkowany, więc chcę powiedzieć, aby naprawić ten duży problem, a gra jest dobra, a także dodać tryb ręczny za transmisję dziękuję
Gra jest poprostu epicka
Kiepski system sterowania. Lepszy byłby wirtualny drążek analogowy. Przyciski kierunkowskazów trochę za małe.
Aplikacja do usuwania odpadów, jeśli kliknę aplikację, powie, że symulator autobusu się zatrzymał, a jeśli zaparkowałem, oznacza to, że aplikacja do usuwania odpadów „zaparkuj idealnie” nie jest pobierana
Popraw błędy. Po idealnym zaparkowaniu autobusu w grze jest zbyt wiele błędów, gra mówi, że zaparkuj autobus idealnie. To bardzo problematyczne.
Gra jest bardzo dobra. Ale potrzebujesz poprawy, po pierwsze proszę naprawić niestabilne lagi, które występują w grze, w tym przypadku gra zatrzyma się na sekundę, a także zablokuje się dźwięk, a potem normalnie .... po drugie, sygnał drogowy ... zmienia kolor z czerwonego na zielony a wprost i na odwrót , w tym przypadku nie wiem kiedy zrobi sie czerwone i wiele tym musze dawac kare...to frustruje wiec prosze dodac tez zolte swiatlo aby zawiadomic ze swiatlo swieci sie niedługo na czerwono. Mam nadzieję, że podejmiesz działania w tej sprawie...
Gra monotonna. Trzeba oglądać reklamy, żeby kupować nowe.
Avtobus Simulator : Ultimate Simulyasiya ussl
daje 1 gwiazdkę bo na początku jest dobrze, że nie jesteś zacinam się, ale potem się zaczyna, czyli zacina się i nie dzieje się nic i nie mogę zrobić zrobić
Gra fajna tylko trzeba grać w grze multiplayer. Największy minus.👎👎👎
Uwielbiam tę grę, ale jednym problemem jest to, że parkuję idealnie, ale tak się nie stanie. Próbowałem tyle razy, że nie działało, dopóki nie skończyło się paliwo. Proszę napraw to.
Super gierka.Od dawna takiej szukałem.