Post by payfabvaventie on Mar 8, 2022 5:14:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes of Wars: WW2 Battles (21x21) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes of Wars: WW2 Battles (21x21) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Heroes of Wars: WW2 Battles (21x21) 2022 version ▞▞▞
Kena mäng
Saan pidevalt viga 1, palun parandage see varsti, ma tahan mängu uuesti mängida, väga halb.
kena ja kulda on lihtne saada
See rakendus on nõme. Nad võtavad teie raha ja sunnivad teid mängust loobuma, kuna mäng muutub mängimatuks. Isegi kui maksad. Nad sunnivad teid loobuma, et nad ei peaks teile raha tagasi maksma. Te ei saa isegi sundida kedagi teiega mängu kohta tagasi võtma. See on kohutav.
Miks on vaja teist Heroes of Wari mängu ja seekord teisest kirjastusettevõttest? Peale väikese erinevuse graafikas ja pealkirjas 21 x 21, mida mul pole absoluutselt aimugi, mida see peaks tähistama, on see täpselt sama mäng, mis teised Heroes of War, isegi kui kasutate selle mängu ja edenemise salvestamist. Palun selgitage, miks see on olemas ja miks ma peaksin selle mängu installima jätma, kui mul on installitud ka teine, sest ma ei mõista, mis on nende kahe identse mängu mõte Play poes.
1945 Galaxy Shooter आर्केड गेम lru
Wow sõdade kangelased ww2
miks ma pean ostma lisaehitaja?
Väga hea mäng
بازی خوبی ای کاش استراتژی بود
lõbus
op
nali
Suure ekraaniga telefonide jaoks on vaja sisse- ja väljasuumimisfunktsiooni
Niceeeeee
Tore
Järgmises värskenduses peaksite lisama lennukid, lahingulaevad ja õhusõidukid Carrie
Laadimisekraan võtab lihtsalt igaviku
hea töö, tellige ka YouTube'is iansamuelgaming
Hea graafika, palju potentsiaali, kuid te ei näe kunagi kedagi teist ega räägi kellegagi, mängite lihtsalt üksi ja võitlete samal lahinguväljal ikka ja jälle. Jõudsin 7. tasemele, arvates, et see muutub, ei muutu. Suht igav. Kahju, sest sellel on potentsiaali.
fenomenaalne mäng, palun jätkake samas vaimus!👌🏻
Kaartide probleem...
See mäng on nii lõbus, poisid, proovime seda
Mulle meeldib see mäng väga, sest kõik eepos, mis mul on
Väga realistlik sõjamäng, armastades kampaaniat & Missioonid
väga lahe
Hea
Okei
Bhawanjot laulab
Juhtnupud ei reageeri. Mängimatu. Desinstallige.
Väga hea mäng, parem graafika kui teised mängud 👍🏻👍🏻
aitäh
Parem mäng lühikeste missioonidega, mis säästab aega... Arendamisel olevate funktsioonide ootamine...
nc
Kena mäng
Serveerimiseks ei saa ühendust luua. Halb mänguservi probleem
Ok, selle suurepärased mängud
Hea mäng
hea mäng
Meeldis!
See tõesti äge 😊
kena
Pean silmas igakuiseid oste, lootes saada tasuta lisa Builderit, kuid kumbki neist ei töötanud ja mul on kahju, et selle raha praegu kulutasin. Ma poleks kumbagi ostu sooritanud, kui oleksin mõistnud, et ma poleks sellega lisa Builderit saanud. See ei täpsusta, milliseid pakette peate ostma, vaid ütleb lihtsalt, välja arvatud igakuine pakkumine.
خیلی خیلی عالی وجذاب۹۹۹۹۹۹۰۰۰۰۰ستاره هم کمه