Post by payfabvaventie on Mar 8, 2022 5:11:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FRONTLINE COMMANDO 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FRONTLINE COMMANDO 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از کریستال ها را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ FRONTLINE COMMANDO 2 2022 version ▞▞▞
بازی دوست داشتنی گرافیک و شبیه سازی دوست داشتنی است اما من عاشق میدان های مبارزه بیشتر و کمی حرکات رو به جلو بودم...
سرعت Dowoading برای محتوای رایگان بسیار پایین است، شبکه من خوب است، اما هنوز سرعت دانلود بسیار پایین است و پس از گاهی اوقات بارگیری نمایش آن ناموفق است
FRONTLINE COMMANDO 2 Akcja pio
Atelier Online: Alchemist of Bressisle رول پلیئنگ jpda
بازی تیراندازی اندروید - FRONTLINE COMMANDO: D-DAY
من frontline commando 1 بازی میکنم..خیلی بازی خوبی بود..نمیدونم چرا حذفش میکنی و ارتقا نمیدی
من هیچ هدفی را نمی بینم، همه خالی هستند، مثل تیراندازی به هواست. اما می توانید نوار سلامتی هر دشمن یا وسیله نقلیه را ببینید. فکر کنم یه ایراد باشه لطفا زودتر رفعش کن....
بازی بسیار شیرین است اما بیان آن دشوار است
برای مبارزه با آن کافی نیست! نارنجک؟ به سلاح های بیشتری نیاز دارید که بتوانید با پول نقد جنگی بخرید
بهترین بازی ای که تا به حال بازی کرده ام گرافیک خوب اسلحه های خوب فیزیک شگفت انگیز من شبیه یک سرباز شدم اما اگر به بازی های تیراندازی علاقه دارید این کار را انجام دهید دوستش خواهید داشت
بازی خوب. اما از آن متنفر باشید زیرا من برای دستیابی به بهترین سلاح و ارتقاء برای این بازی زمان و پول صرف کرده ام. من تلفن را تغییر دادم (همان اندروید) و نمی توانم خرید را بازیابی کنم و حتی با ورود به حساب کاربری قبلی خود را ادامه دهم. تنها راه بازی این است که از نو شروع کنم. فقط جهنم نه
این بازی اگر اشتباه نکنم فقط یک کپی از جنگ اسلحه است اما تغییرات کمی دارد. این بازی اصلا به من اجازه ارتقاء نمی دهد. این یک محدودیت زمانی برای تکمیل ارتقا نشان می دهد، اما زمانی که من می روم و می آیم زمان همچنان یکسان است و هیچ نشانه ای از ارتقا آن وجود ندارد. همیشه می خواهم از طلا برای ارتقا استفاده کنم.به همین دلیل من نمی توانم بازی کنم بنابراین باید آن را حذف کنم.
حالا من به این بازی 2 ستاره می دهم زیرا دیگر هیچ اسلحه ای با پول نقد خریداری نمی شود و هیچ ماموریت دیگری برای گرفتن سکه پس از مدتی بازی وجود ندارد این بازی خسته کننده است.
این بازی وحشتناک است و حول محور تراکنش های کوچک می چرخد. طراحی هوش مصنوعی کاملاً آشغال است و مکانیک تفنگ حتی معنی ندارد.
FRONTLINE COMMANDO 2 Акционе yuya
FRONTLINE COMMANDO 2 Акционе yuya
Devolpers کی می خواهید این بازی را به روز کنید. آخرین باری که این را بازی کردم خوب بود. آن وقت حالا مثل زباله به نظر می رسد
قشنگه ولی یه مقدار گرافیکش رو ارتقا بدید...
من برای یک بار پیشنهاد پرداخت کردم، و 9.99 هنوز هیچ طلایی دریافت نکردهاند، لطفاً هرچه سریعتر اصلاح کنید، فقط یک پردازش چشمک زن روی صفحه وجود دارد و هیچ اتفاقی نمیافتد. بدون ماساژ فیدبک، لطفا شما بچه ها باید روی بازی کار کنید، دوباره باعث ناراحتی آن می شود.
FRONTLINE COMMANDO 2 ایکشن sve
گرافیک خوب و کنترل خوب
iOS. نوع بازی : Action. ورژن بازی : ۱٫۰٫۱. زبان : Eng. قیمت : ۰٫۹۹ $. بستر نرم افزاری مورد نیاز : نیازمند ای او
هرچند بد نیست، اما من دوست دارم گرافیک بهتری داشته باشم، و کنترل بهترین نیست، من دوست دارم در اطراف حرکت کنم
گرافیک آن خوب است اما اعضای تیم به جای ارتقای خود نیاز به ارتقا دارند
من گرافیک بازی و مخصوصا دکمه های کنترلی را دوست دارم، بازی واقعاً زیباست
بازی خوب تیم افتضاح آنها هیچ کاری نمی کنند فقط می میرند... لطفاً برای بهتر شدن آنها اصلاح کنید با تشکر
... (callofcourage,callofcourage2worldwar2frontlinecommando,callofcourage2,worldwar,worldwar2,معرفیبازیاندرویدی,iOS,کامپیوتری)
این بازی خیلی بد است، وقتی موشک به من اصابت کرد، اما من هنوز به جای دیگری نقل مکان می کنم، زندگی من کاهش یافت و دشمن بسیار سخت بود!
بازی خوبی است که گرافیک خوبی دارد اما لطفاً خریدهای بالا را حل کنید .... در کل بازی جالب و همچنین اضافه کردن مکان های جدید در هر ماموریت ...
خیلی راحت و منظره خوب نیست
قادر به حرکت در سطح بعدی نیست.
من عاشق این بازی هستم. واقعاً احساس می کنم در میدان نبرد Nice شرکت می کنم
PVP واقعا PVP نیست، بلکه بازیکن در مقابل هوش مصنوعی است. سلاح ها محدود است و طلا واقعا کمیاب است.
رفع اشکال من نمی توانم دشمنان را فقط پس زمینه و نوار سلامت آنها را ببینم و پس زمینه مخدوش شده است
بازی لذت بخش با ویژگی های خوب
این بازی فوق العاده است. پیشنهاد میکنم بازی رو نصب کنید گرافیک فوق العاده استاما لطفا بازی را سخت تر کنید.
خوب است اما نیاز به بهبود بیشتری دارد. این بازی بهترین جنگ 💪 بازی است که من تا به حال دیده ام که تمام ویژگی ها را دارد
بازی خوب اسلحه خوب است اما برخی از سطوح سخت است استفاده از برخی از سلاح
کامل! همچنین می تواند بر روی دستگاه های ارزان قیمت ... به خصوص در exynos 910 اجرا شود
FRONTLINE COMMANDO 2 Akcja pio
این بازی خیلی اعتیادآور است.
کاملا کم رنگ دیگر مطابق با استانداردها نیست.
این بهترین بازی است که کنترل گرافیک آن بهتر است