Post by payfabvaventie on Mar 8, 2022 4:59:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FreeFlight Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FreeFlight Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ FreeFlight Pro 2022 version ▞▞▞
Просто работя върху моя Note 5 и lg. Продължава да се изключва
Моля, помогнете, изтеглих програмата за бибоп папагал. Позволява ми да се свързвам чрез WiFi, но не и в приложението freeflight pro. Не знам какво друго мога да опитам? Благодаря ти
78,z st x vu Zedong g 7 vu a x v sc
добре
Имам проблем, при който пише, че няма интернет връзка, но съм ясно свързан с wifi, имам lg g6, ако това помага, благодаря
добро приложение
ствен и човешки усет, т я е социален талант, про ... нарича FACES (Free flight Autonomous and ... ния, стоки и развлечения, т о няма да си имате не.
Вече няма да се свързва с моя дрон с android 7.0
sitemap_video.xml - 4Sales
приложението се включва и работи докато изляза. След това всеки път, когато се опитам да вляза в приложението, то се срива и не ми позволява да го отворя, докато дронът е във въздуха. Моля, поправете това!
Това е добро приложение, просто имам чувството, че ме измъкват малко. Платих много пари за моя дрон и сега трябва да плащам допълнително за достъп до всички негови функции като автопилот за картографиране и други способности. Малко измама според мен, примамвайки ви със скрити такси.
Няма да актуализирам моята версия за Android на free flight Pro, тъй като моята актуализация е загубила моя полетен план и ме моли да го купя отново, прочетете във форумите и има много хора със същия проблем, о, и аз опитах опцията „възстановяване на покупката“ и това също не работи. Бих препоръчал, ако сте платили за полетен план на тази платформа, не бих го актуализирал, вече съм го купил два пъти, без да го правя отново. Ще чакам отговора ти папагал .
Приложението има много трудно време да се свърже с дрона (Bebop), дори когато Android wifi е изрично свързан към горещата точка на дрона.На земята това отнема много повторни опити, но когато връзката се загуби във въздуха, това е неприемливо - wifi се свързва отново, но приложението не го прави и дрона не може да се контролира, единствената ви надежда е автоматичното връщане у дома.
Следвай ме не става... 😔
Това приложение трябва да бъде коригирано възможно най-скоро. При излитане приложението продължаваше да спира и да се затваря и при повторното отваряне се изключи от моя дрон, който висеше на 5 фута пред мен. Всеки път, когато се опитам да видя моята медия в секцията галерия на приложението, тя замръзва и се затваря и от 3-те полета, на които съм го направил, ми позволи да видя само няколко снимки, преди да спра отново. Гледах всички видеоклипове в youtube, както и споменах официалния уебсайт, така че знам, че това не е грешка на потребителя
Може би ако това глупаво приложение спре да се срива, може би ще мога да управлявам този дрон... трябваше да имам DJI. Папагалът ме подвеждаше отново и отново. Ако все още не сте закупили папагал, спестете си куп главоболия и НЕ...
Приложението продължава да се срива и изобщо няма да се зареди
След тази последна актуализация вече не може да се свърже с My Parrot...Също така връзката е голям проблем, не само че няма да се свърже отново след загуба на сигнал, сега се затваря принудително.. Използвам това приложение на множество устройства с Android и като разработчик на приложения, изчистването на кеша и деинсталирането или нулирането няма да коригира.. Това се нуждае коригирайте ASAP или Parrot Drone ще имат повече от много оплаквания, Те ще бъдат отговорни за изгубени и унищожени дронове поради неизправност на приложението извън контрола на потребителя..***АКТУАЛИЗИРАНЕ*** 16 октомври 2018 г. За тези, които не могат да влязат в приложението чрез "My Parrot" или "Data Confidentiality" можете повече да използвате Google като автоматичен вход без парола. *** ТРЯБВА ДА Щракнете върху РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОТРЕБИТЕЛ, АКО НИКОГА НЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛИ ПРЕДИ. ***АКО ВЕЧЕ СТЕ РЕГИСТРИРАНИ, ТОГАВА ТРЯБВА ДА ЩРАКНЕТЕ ВХОД ЗА ДА СЪСТАВИТЕ ТЕКУЩИЯ СИ ПОТРЕБИТЕЛСКИЯ ИМЕЙЛ АДРЕС В Щракнете върху „НУЛИРАНЕ НА ПАРОЛА“ Ако всичко е наред, тогава отидете на имейла си, до който е отишла нулирането на паролата, след което щракнете върху връзката... След това ще изпрати се връщате към Freeflightpro, за да създадете нова парола и след това да влезете. След това ще видите нови функции, изброени в Поверителност на данните, за да позволите на потребителя да получава най-новата информация и данни за полета. НАДАВА СЕ ТОВА ДА ПОМОГНЕ??
... Micro Dimming Pro Android 5.1 OS, Ambilight 3 WEB browser, Internet Apps, ... чрез FreeFlight 3 приложение Възможност за запис на снимки.
Имам смесено изживяване с това приложение и Bebop 2. Първоначално инсталирах приложението на моя Sony Xperia Z3 Compact. Също така закупете полетен план и режим следвайте ме. „План за полет“ работи (въпреки че е бъги и нервен), а „Следвай ме“ досега беше провал. Смених телефона си и трябваше да закупя екстрите отново (оттогава получих възстановяване на сумата за втората покупка чрез Google Play). Този път на нов Sony Xperia XZ compact, НО приложението се срива веднага щом дронът излети, оставяйки го да виси във въздуха и аз също имах опасното преживяване, описано в много от коментарите тук, да извадя дрона от въздух, почти губейки пръст в процеса. Правилото за 7 секунди, което зададох за кацане на дрона след прекъсване на връзката, изглежда изобщо не действаше. Много лошо: загуба на контрол в средата на въздуха без дрона да кацне скоро, тъй като е много опасно. Лошо: Не би трябвало да правя покупка в приложението няколко пъти на различни телефони. Когато телефонът ми умре, не трябва да бъда принуждаван да плащам за неща, за които вече съм платил. Добре: Стандартната функционалност на приложението изглежда работи добре и аз се забавлявах с Flight Plan.
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade dju
Просто не мога да летя без tge контролер. Когато го пробвам и го взема от приложението, просто се срива и не мога да дам дрон назаем, нито да го преместя и трябва да го хвана ръчно. Използвам приложението с Huawai p20 pro, ще съм благодарен, ако го поправите. (Съжалявам, че английският ми е малко излязъл)
Направете го универсален! Също така се чувствам с частта от това приложение Follow Me, просто не е правилно да таксувате на клиентите си допълнителни $20. за НОВО за нещо, което всички други компании на този пазар не правят...... Не забравяйте, че вашите клиенти са най-големите ви (от уста на уста) БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА.....
Приложението се срива с Pixel 3XL всеки път, когато се използва. Не бих препоръчал това устройство или приложението, докато разработчиците не отстранят този проблем. В Google Play разработчикът твърди, че е съвместим. Това трябва да бъде премахнато. Измина от 18 ноември 2018 г., откакто беше направена актуализация на приложението.
Разочарован меко казано. Направих покупка в приложението на полетен план. Реших да направя малък тестов полет, за да видя как работи. Дронът излетя. Напълно изгубен GPS и след това отлетя, за да не бъде видян повече. На втория си... може би трети полет. Толкова разочарован. Получих дрона преди повече от година като подарък, но след инцидент не успях да го използвам. Най-накрая стигнах и направих покупка в приложението, само за да отлети.
Доста добро приложение, но няма възможност за показване на имперски измервания. Опцията за полетен план е добра, но не трябва да плащате за нея. Има опция последвай ме, но няма да плащам за нея. Тази опция също трябва да бъде включена, без да се налага да плащате за нея. Всички други приложения за дронове включват опцията безплатно. Обхватът от 1,2 мили е измислица, защото загубата на връзка се случва често на около 300 метра. Ограничението за надморска височина от 150 метра трябва да бъде премахнато. Други дронове нямат ограничение за височина. Това приложение може да бъде много по-добро.
FreeFlight Pro Entretenimiento icl
здравей Как да променя разделителната способност на неподвижната камера. Какъв е смисълът да имаш 14mp камера, ако може да прави само 2mp изображения
Здравейте, в момента имам папагала bebob и изтеглих безплатния полет 3 от моя магазин за игра, на моя Samsung note 9, приложението работи чудесно, докато дронът е включен, но веднага щом натисна бутона за полет, приложението се срива и всеки път, когато се опитам да го отворя, той продължава да се срива веднага щом приложението се отвори.. но ако дронът умре и бъде изключен, приложението ще се отвори нормално и отново ще работи с включен дрон, докато е на пода .. докато не натисна бутона за полет.
Страхотен начин за летене
Накарайте го да работи. Продължава да се срива
Работи чудесно на s8
Всичко е наред, но за да получите карта за изтегляне, трябва да платите $$$$$, тъй като някои неща трябва да са безплатни & не мога да разбера как да променям на футове, мили, инчове от европейските измервания
FreeFlight Pro Entretenimiento hqz
Позор. Приложението се срива всеки път, когато излитате, ако имате телефон с Android. Компанията не полага усилия да ви уведоми за това, когато закупите дрона/приложението и проблемът изглежда е започнал през ноември въз основа на кога са започнали тези прегледи. Кога ще бъде решен този проблем?
FreeFlight Pro Rozrywka ewhd
Харесвам дрона и неговите летателни характеристики. Не харесвам поддръжката или начина, по който поддръжката се справя с клиентите си. Опитвах се в продължение на 2 месеца само за да получа препоръка как да поправя проблем, причинен от известния проблем със съвместимостта на софтуера, но не получих нищо. Добър продукт, ужасно обслужване на клиентите. Похарчих много пари за продукт, който на практика няма поддръжка, няма компетентни служители и това е много утежняващо.
не може да накара приложението да разпознае skycontroller 2 с usbC на galaxy s8. казва, че контролерът не е свързан и няма помощ на страницата с често задавани въпроси. kn parrot support. са изпробвали всяка итерация на методи за свързване. работи със стар micro usb кабел на таблет, но очевидно не може да побере таблет вътре в fpv очилата. разочарован.
визуалното ми изображение на смартфона ми продължава да се изрязва, така че трябва да потърся нагоре и да опитам да позная как е обърнато, не може ли това да се поправи не всеки може да си позволи контролери
FreeFlight Pro 5.2.7 Свали Android APK | Aptoide
След актуализация. Телеметрията в очилата изчезна. Инсталирах приложението Auriga и сега всичко е наред
7-31-21 купи чисто нов bebop 2 с sky controller 1 и актуализира контролера (без да използвате вашия файл, тъй като той не е валиден и контролерът не го разпознава) професионалист за безплатен полет все още показва, че контролерът е остарял, все още има същите проблеми като преди с мини карта, показваща моят аз и дронът не е обърнат в правилните посоки 1 е показан с лице вдясно от посоката на дрона, дори когато е обърнат по същия начин. Сега мини картата не показва карта под дома и иконите на дрон на дисплея на телефона.
Много много добър 10 от 10 *
Приложението е много хубаво. Имам само един въпрос: ще има ли актуализации или нови функции?
приложението се затвори два пъти неочаквано, което накара дрона ми да излети извън контрол и да се срине. Моля помогнете. Току-що опитах да го кача отново и не става, веднага се разби и отново ми разби дрона. Какви поправки се правят, за да се коригира това? Моля, уведомете ме възможно най-скоро
FreeFlight Pro 娛樂 arrl
Приложението се срива на galaxy s8 трябва да бъде коригирано. остави моя бийбоп в полет без контрол. трябваше да го грабне от стълба в снега.
Или късмет да заработите нещо... И дори след като започнете да работите, приложенията се свързват доста бавно. Освен това като цяло не е много лошо. Полезна информация за тези, които се борят да се свържат, ако сте актуализирали всичко и все още не работи, рестартира телефона/таблета или изчисти кеша...
L киви
Как мога да използвам 15-дневната пътека за FlightPlan? бих искал да пробвам преди да купя.
Имате нужда от повече символи на екрана, за да показвате обхвата, докато fpv
Приложението се срина веднага след като натиснах излитане в приложението. Нямаше да се отвори отново и нямах контрол над дрона. Работи с контролера на небето. Освен това приложението е страхотно.
Приложението работи чудесно със skycontroller
Уникален мини дрон управляван от iOS, Android или Windows Mobile ... Налично безплатно приложение FreeFlight 3 за iOS, Android и от месец Октомври за